lördag, juni 5

Tillbaka igen!

Nu har det gått hur lång tid som helst utan att jag har lagt upp några bilder men det kan bero på att jag inte sytt så mycket på sistone, och det jag sytt har antingen blivit för litet eller bara konstigt helt enkelt... men men... det är sånt som händer när man kör på lite efter eget huvud och inte mönster alltid.

Men igår var jag på myrorna och provade ett linne som jag gillade men det passade inte. Sen när jag inte kunde somna på kvällen låg jag och tänkte och tänkte på hur jag skulle göra ett eget linne idag. Tanke blev till handling och här har ni resultatet. Tyger är köpt på Tradera, knapparna på Erikshjälpen... hur bra som helst!!

Jag har av detta prjekt lär mig att det vore bättre att sy i ett bak och ett framstycke istället för ett enda stycke för det blev kontigt i ryggen. Samt att kanske inte göra like tajt runt om upptill, den hamnar liksom precis i armhålan... bådar inte gott för svettiga dagar :-(

Men överlag, betyg Godkänd.

2 kommentarer:

  1. Sådär har jag också hållit på! Legat sömnlös, sytt i ren inspiration och lärt mig massor av alla misstag! Man måste få göra sådär, sy och lära sig medan man håller på.

    Du fick till det väldigt fint tycker jag!

    SvaraRadera
  2. Tack! Har kommit en bit på vägen inser jag nu här jag kollar tillbaka :-)

    SvaraRadera