tisdag, januari 17

Husmorsskolans Symöte: Vinterstickning

Efter flera veckors uppehåll har jag denna vecka nu något att bidra med till veckans symöte. Denna vintern har förutom "stress sömnaden" inför julmarkanden mest bestått av en hel del stickning. Vantar, sockar, mössor, halsduk, benvärmare... Ja, det blev en del stickade julklappar i år men de flesta av dem glömde jag ta kort på.

När jag nu går igenom min garnkorg som sväller över all bredder finns där en hel del restgarner efter julstickningen men även massa raggsocksgarn som jag samlat på mig. Tänkte ni skulle få se de senaste sockarna jag stickat till mig själv. Jag bor sedan ett halvår tillbaka i en ganska dragig och något kall lägenhet med ett golv som inte direkt värmer fötterna. Då är det en ytterst tillfredställande känsla att ta på sig ett par hemmastickade sockar som värmer. Och vem har sagt att de måste se exakt likadana ut? Ja, inte jag i alla fall...


(Ska tilläggas att jag fått ett extra element av mina snälla hyresvärdar).

Mitt nuvarande projekt är en kombination av att försöka bli av med lite av dessa många udda garner och få ett par varma vintervantar som håller emot kylan och blåsten. Reslutatet får jag återkomma med...

4 kommentarer:

 1. Helt underbara sockor om du frågar mej.
  Det där med marknader känner jag igen, ibland går det jättebra och ibland har man allt med sig hem igen. Som ett lotteri;)
  kram ulla

  SvaraRadera
 2. Åh jag känner mig sådär otålig och väntar på att något nytt inlägg ska ploppa upp här snart. Hoppas det är bra med dig!

  SvaraRadera
 3. Hej Maria

  Jag försökte skicka ett mejl till dig på mejladressen mariaslefrog@hotmail.se men det studsar tillbaka till mig och säger att mottagaren inte finns. Har du kanske ändrat din mejladress? Jag skulle vilja fråga dig lite om växtfärgning.

  Mvh Anne

  SvaraRadera