lördag, mars 27

Tunika till världens finaste 7-åring


Förra helgen var jag iväg på Erikshjälpen och hittade massor med fina tyger, inte för att jag behövde fler egentligen men jag kunde inte motstå... Så nu sväller min tyghylla över på alla bredder. Tror jag ska förse mig själv med köpstopp innan jag sytt upp en del av tygerna. Stoppade mig själv från att besöka symässan som pågår i Malmö denna helgen eftersom jag var rädd för att inte kunna hålla i plånboken... alla har vi ju våra svagheter!
Efter Erikshjälpen åkte jag till Stoff och Stil och kunde inte heller där motstå att köpa tyg. Har hittat ett fint tunika mönster till barn som jag ville testa och här har ni resultatet. (hoppas bara 7-åringen gillar den med!)

Kan inte låta bli att visa upp ett tyg jag köpt på Tradera för några veckor sedan, jag tycker det är alldeles fantastiskt. Det kommer att bli en kjol till mig själv men det finns massor med tyg kvar. Vet inte vad det ska bli av det men det kommer inte att slösas med i alla fall.

Jippi!!! Har fått en till beställning på en väska! Så roligt!! Hoppas på en till nöjd mottagare.

3 kommentarer:

 1. Så fina grejer du gör Maria!!!!!! /samuel

  SvaraRadera
 2. Wow!! Var roligt! Känner du till www.burdastyle.com. Väldigt fina mönster och man får massor ideer. Jag har själv tatt upp interesset igen. Du gör riktigt fina saker. I like!

  SvaraRadera
 3. Tack för tipset Astrid, ska jag kolla upp!
  Tack du med Samuel!

  SvaraRadera