söndag, augusti 21

Söderut!

Vilken sommarhelg i stickandets och skrattandess tecken jag fått! Fint, fint folk från året på Folkhögskolan satte sig i en bil från Östergötland och körde hit till Västergötland för att besöka mig. Oh, vilken glädje! Fniss, skratt, prat, prat, prat, fniss och ännu mer skratt - ja, det sammanfattar nog helgen :-)Men nu efter en härlig helg med sommarens sista besökare, och efter en lång sommar i en ny stad, i ett nytt hem, på ett nytt jobb som dessutom redan är slut, med nya människor och "gamla" människor som kommit på besök, med mycket tänkade och mycket lite ledig tid...

...Bär det nu av hemmåt för drygt en veckas Skåneresa. Det blir en resa i flängandets tecken. Det är mycket som ska hinnas med, familjen, vänner som är spridda i nord och syd, mer familj och så kanske, förhoppningsvis bara skönt slappt hängande och lite lugn och ro. Och inte att förglömma en dansant kväll på Malmöfestivalen med det bästa danssällskap man kan tänka sig!


Och om det vill sig riktigt väl, ett par nya raggsockar att visa upp!


Så, på återseende om lite mer än en vecka!!


1 kommentar:

  1. Så här är det Maria..... det är de där nya RAGGsockerna som du ska ha på dig när du ska gå på den där dansanta kvällen i Malmö för att få RAGG.... hihi!

    SvaraRadera