torsdag, augusti 5

Äntligen!

Batterierna till kameran är laddade så här kommer lite bilder på väskorna jag sytt den sista veckan vilka alla är till salu. Den första försvann redan idag!
Har inte sytt någon av modellerna innan, de är inte värst avancerade men det är kul att sitta och klura och sen se om det fungerar, gör det inte det är det ju mindre kul men fungerar det så blir jag himla glad.

Här kommer några bilder: De två översta väskorna är något större än A4 format, så man får lätt plats med en pärm och några anteckningsblock. Är lite bredare och stabilare i modellen än en vanlig tygkasse. Den första väskan här är till salu!! Älskar det fina tyget med blommor och fjärilar som den är fodrad med. (klicka på bilden så syns det lite bättre)


Denna väskan har lite längre axelband så man kan bära den på snedden (säger man verkligen så) och har ett lite större fack innuti. Dessvärre redan såld idag.


Den sista lilla väskan är också till salu och letar ägare, något mindre i storleken, ett fack innuti och stängs med en tryck knapp på locket. Det gör förövrigt de två andra väskorna också, stängs med tryckknappar.

Mamma agerar modell, tror hon gillar det :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar