torsdag, augusti 19

Nu har det börjat...

...min tid på folkhögskola. Intrycken så här i början är många, känslorna minst sagt blandade. Men så är det väl alltid i början innan man gjort sig hemmastadd, funnit människor man trivs med och sin plats i klassen, boendet och vardagen helt enkelt.

Tänkte ni kunde få se lite bilder av hur fint här är, för det är det verkligen. Bor mitt på det gamla, gamla klosterområdet, bara 5 minuters promenad så har jag helt lämnat staden bakom mig och åkrarna breder ut sig. Sjön är konstant närvarande, bara meter bort hela tiden. Ni förstår vad jag hintar va?! Kom och hälsa på!!

Håll till godo med detta så länge! Ännu inga bilder på något som har med textil att göra, det praktiska arbetet har inte börjat än. Men imorgon är det dags för växtfärgnings teori och nästa vecka ska jag få sätta upp min första väv!! Wohoo!!!


1 kommentar:

  1. Fin blogg Maria! Jag kommer kika in ibland. Intrycket jag får är att det är en mycket trevlig plats att vara på. Fina vänner och en bra textilutbildning. Allt gott till dig under hösten! Christian

    SvaraRadera