tisdag, juni 28

Besök av mor min innebär förutom...

Besök av mor min innebär förutom utflykter till vackra platser vid havet även en del virkning. Har länge haft en liten tanke på att virka mormorsrutor av alla mina restgarner och göra en liten babyfilt. Nu vet jag en kompis som snart ska ha barn så då tänkte jag att det kunde vara passande att göra en till hennes lille/lilla nykomling.

Stackars mamma, vart vi än har varit i dagarna tre har jag haft virkningen med mig. På cafe, på restaurang, bland klipporna, hemma... Men jag tror att det inspirerar henne att sätta fart med sin egen virkning så jag tänker inte ha dåligt samvete. Jag kan ju virka och prata samtidigt dessutom!
Lite picknick mat är ju tvunget att ha med sig och detta var så gott. Amerikanska pannkakor och jordgubbar mamma odlat på sin koloni, skivade och sockrade. Smaskens!!


Mamma kämpar på med sin virkning. Samma mönster som sjalen jag gjorde i vintras men i bomullsgarn istället för ullgarn som jag använde. Tror det kommer att bli så fint när den är klar!!
Ibland blir det inte som man tänkte sig när man ska ta kort... Men men...


Den svartvita väskan och den oranga är mina kreationer, nu var det ju inte därför jag tog bilden men de slank med i alla fall. Mammas egen odlade nypotatis, gräddfil, matjestill och rädisor vid strandkanten. Inte dumt! Och lite virkning förståss...En annan bonus med mammas besök att är mitt sovrum/syrum äntligen är i ordningställt så nu kan jag börja med alla projekt som än så länge ligget och gror i mina tankar. Ett gardin t.ex. Några örngott. En tunika. En ny liten plånbok. Nytt överdrag till min köksoffa mm mm...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar