fredag, juni 17

Vart tog all kreativitet vägen?!?!

Jo det ska jag berätta. Flytt, ny stad, ett hem som fortfarande är ganska mycket upp och ner och dessutom ett ganska krävande nytt jobb som gett mig magkatarrkänningar så här i början... Nånstans där, under allt det där, tror jag min skaparlust ligger och lurar. Men förra helgen fick jag lite energi och åkte och köpte jord, några växter och lite för sen så plantarades det om växter, små skott jag fått av min mamma hamnade i jorden och min krasseodling kom igång. Gör även ett försök att odla koriander, den mest fantastiska örten. Får se om de tar sig fröna, har hört att det ska lukta ve och fasa men än märks det inget i alla fall... bra eller dåligt? Det är frågan...Observera duken på bordet! En skapelse från i våras, vävd i dräll med bumull i varp och grovt lingarn i inslag. Hittade den handknypplade spetsen på röda korset så den fick åka på den med. Duken passar så fint i köket. Äntligen! Jag har ett kök!!!

En liten sylust tittade också fram inget avancerat, inte ens ett eget mönster (ve och fasa!)...
Lite stor, för avlång, lite sladdrig. Men med några ändringar så kan det nog bli riktigt bra. Detta var bara prototypen ;-)

ps. samma spets som på duken.

Ge inte upp, fortsätt hälsa på mig och bloggen, helt plötsligt finns här kanske ett nytt inlägg... Bara inte lika ofta som tidigare.


<

5 kommentarer:

 1. Åhh Maria vad jag saknar att vara i skolan och vara kreativ varje dag!
  Den där burken med fåglarna på som du har planterat i, en exakt likadan har mamma och pappa te i hemma. Den känns väldigt hemma för mig!

  SvaraRadera
 2. Längtar efter att få komma hem till dig och se hur du har det! Och dricka te och prata om livet i din kökssoffa...

  SvaraRadera
 3. Välkommen till U-a. Du kan väl komma nästa gång vi är i min trädgård vet ja ;)Om du vill sticka, sy, eller göra något annat är upp till dig, men att bara sitta och prata är nog så trevligt;) / Jennie, WilleBus Ps. Lyckades bara kommentera anonymt...

  SvaraRadera
 4. JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! Uppdatering! :))) Himla fina blommor/växter du har, lilla du! :)
  Oerhört fin DUK på köksbordet :D Känner igen den ;) kraaam

  SvaraRadera
 5. Glömde skriva att det var jag som skrev kommentaren... Lina L ;)) Kraaam

  SvaraRadera