tisdag, september 20

Symötestisdag: Höststickning

Jag är väldigt förtjust i detta garnet. Såg det i en garnaffär när jag var hemma i Malmö och kunde bara inte låta det ligga kvar i butiken. Färgerna var så vackra. Tunnt, entrådigt garn i 75% ull och 25% polyamid. Köpte ett nystan på 100 g, får se om det räcker till sjalen jag börjat sticka. Zauberball heter det, från Schoppel Wolle.

Mönstret kommer ifrån Drops Design. Det enda negativa är att det är en väldigt osocial stickning, måste liksom hålla fokus hela tiden för att inte komma fel i mönstret. För gör jag det så kommer jag sällan rätt igen. Och då får jag börja om från början, inget roligt! Har redan gjort det två gånger. Håll tummarna att jag klarat det denna gången!


Länka vidare till symötet och se vad andra entusiaster hittat på sen förra tisdagen.

8 kommentarer:

 1. Det fixar du, hjärtat ! :D fokusera! ;)) kramar!

  SvaraRadera
 2. Håller helt med, underbara färger!

  Ha det gott!

  SvaraRadera
 3. Vilka fantastiska höstfärger! Är säker på att sjalen kommer bli hur fin som helst. Tack för receptet, det lät verkligen smaskens!

  SvaraRadera
 4. Vilka underbara färger. Kommer bli fantastiskt vackert.

  SvaraRadera
 5. tack för din fina kommentar. jag tycker absolut du ska sticka dig nått liknande =) wow, tjejvasan har jag alltid velat åka =)

  ett tips för att hitta rätt i spetsstickningen är att sätta markörer mellan varje repetition. det brukar jag göra får då vet man ju i alla fall var någonstans det har gått fel osh så blir det lättare att rätta till. fast du verkar ju ha väldans korta repetitioner på denna sjal så det kanske inte går i alla fall. kram på dig

  SvaraRadera
 6. Snygg. Härliga färger. Jag gillar Zauberball - håller på med vantar.

  SvaraRadera
 7. Vilket underbart garn! Och fint mönster också.

  SvaraRadera