fredag, september 2

Skåneresa del 1

Nu är jag tillbaka hemma efter drygt en veckas kringresande i Skåne. Resan började med 3 dagar tillsammans med familjen. Det blev en del stickande, slappetid i mammas kolonistuga och lekande med mina syskonbarn. Det var några sommardagar jag fick faktiskt..


Mammas kolonigranne hade gjort egen mycket god svartvinbärssaft. För att inte tala om mammas egenodlade tomater, det åts många, många...Mina goa syskonbarn, lilltjejen fyllde två för inte så länge sedan och jag funderade på vad jag skulle ge henne. Jag har som jag tidigare nämt lite aviga känslor till att köpa presenter. Vill hellre göra dem själv. Det är så mycket slit och släng i alla fall, och en två åring förstår väl inte skillnaden mellan hemma gjort och köpt i alla fall, eller?

Det blev en lite annorlunde halsduk. Stickad i slätstickning med rätstickning i kanterna. Virkade runt hela och virkade då dit öglor att fästa knapparna i. Garnet är M&K ekologiska bomullsgarn. Jätteskönt att sticka med. Lilltjejen vägrade dessvärre prova den men vi får hoppas hon kanske kommer över det!


1 kommentar:

  1. Har du något mönster på denna????? Jättefräck!
    Något för mitt flickbarnbarn
    Kramar Britt-Mari

    SvaraRadera