tisdag, november 1

Redesign, Remake, Roligt

Om två veckor nästan, närmare bestämt helgen den 12 och 13 November har jag anmält mig till en kurs. En helgkurs i redesign och remake i Göteborg. Oj, oj, oj vad jag ser fram emot den helgen. Blev lite snopen när jag ringde dit idag och kollade om jag kommit med, vi var visst bara två, TVÅ anmälda. Vad i hela friden tänkte jag, hur är det möjligt?! Hur kan inte fler människor vilja gå denna kursen.

Så i ett litet försök att locka fler till att anmäla sig tycker jag ni ska gå in och kolla på denna sidan och sen, helt enkelt, skicka in en anmälan. Kommer ni inte från Göteborg, precis som jag, se är det även ett ypperligt tillfälle för en liten kreativ minisemester :-)

Orkar ni inte klicka er vidare klipper jag in lite av texten som inspirerade mig när jag hittade kursen på nätet

Inspiration och trix och knep. Vi kommer arbeta med olika tekniker för att forma om ett plagg, dekorativa metoder, passform, remake som en del i en design process, tryck, remake av accessoarer mm. Kreativiteten har en central roll hela kursen igenom.

Målet är att du ska få ett nytt sätt att se på gamla kläder. Ha förståelse för remakens kärna och dess många användningsområden.

Vad väntar ni på?

1 kommentar:

  1. Men ooooo om jag hade bott nära Göteborg då hade jag anmält mig direkt! Läste om kursen och den verkar jättebra. Håller tummarna för din skull att det blir en kurs!

    SvaraRadera