söndag, april 10

en helt vanlig söndag och ändå inte

Idag är det söndag. En av de vackraste texterna lästes i kyrkan.

Psalm 103.
8Barmhärtig och nådig är Herren,sen till vrede och rik på kärlek.9Han går inte ständigt till rätta med oss,hans vrede varar inte för evigt.10Han handlar inte mot oss som vi förtjänat,han ger oss inte våra synders lön.11Ty så hög som himlen välver sig över jorden,så väldig är hans nåd över dem som fruktar honom.12Så långt som öster är från väster,så långt från oss förvisar han vår synd.13Som en far visar ömhet mot barnen,så visar Herren ömhet mot dem som fruktar honom.14Ty han vet hur vi är skapade,han minns att vi är mull.


Och sen sken solen (betoning på sken, nu har det gått i molm sen några timmar tillbaka) Första söndagen i år att sitta ute och äta middag, dricka te och fixa och trixa med min nu färdiga "grafiska" klänning och stickade lite på min gröna sjal också... men det är nån vajsing med den för det stämmer inte riktigt... Ja, ja, det är väl bara att köra på ändå...

Så här såg det ut från mitt fönster när jag sprang upp för att hämta en sak på rummet. Majoriteten av dem är musiker som övade inför sin stundande opera... vilka texter folk kommit på alltså :-)

1 kommentar: