måndag, juli 11

Dagen kom till slut...

Så kom dagen, dagen då Anna och Linus skulle gifta sig inför vänner och familj. Och det var en otroligt vacker vigsel precis vid havet. Där satt vi på filtar och tog in de vackra orden, den vackra musiken, den vackra omgivningen och det vackra paret.

Det var med stolthet jag tittade på Anna när hon och Linus kom gående emot oss över ängarna.
Lade ni märke till detaljerna? Hur hon lyfte klänningen med hjälp att ett snöre först i sömnsmånen så hon slapp släpa den i hagen? Eller det lilla släpet där bak? Eller den vackra öppna ryggen med stråvecken och de klädda knapparna? Eller hur man inte ser en enda synlig söm nånstans (förutom stråvecken då men de ska ju synas!)? Eller såg ni kanske bara hur vackra och lyckliga de såg ut?!

Med på bröllopet var även fint folk hemifrån som det var så roligt att träffa igen. Samuel t. ex. Vad han är riktigt bra på kan ni se här och här.En annan riktig goding är Rebecka, en av de mer kreativa människorna jag känner! Dessutom fantastisk på dansgolvet. Det går liksom inte att ha tråkigt när man dansar med Rebecka!!!

Två andra stjärnor på dansgolvet är Josef och Maria!!


Jag hittade en till hemmasydd klänning bland gästerna. Den satt på en kompis till brudparet och tillika bloggare. Ta er en titt i hennes blogg den rekommenderas varmt!

En fin helg på alla sätt och vis! Tack Anna och Linus!! Och tack för den stora äran att sy din klänning Anna!!

2 kommentarer:

  1. Tack själv älskade vän!!! Anna

    SvaraRadera
  2. Oh my freaki`n god!! :DDDD B.E.A.U.T.I.F.U.L ! Och väldigt rar klänning du har! Den svarta :)) Passar dig PERFEKT :) Va rörande att få se sin kreation gifta sig =`) Kramar!! // Lina.L

    SvaraRadera