tisdag, juli 26

Idag är det tisdag och symöte igen!!

Igår var det måndag men i mitt huvud tisdag av någon anledning. Så jag tittade in ett par gånger hos Maja på Husmorsskolan och kunde inte förstå varför det inte var något symöte. Nähä... hon har väl tagit semester som så många andra tänkte jag. Till jag gick och la mig och insåg att det var ju bara måndag.

Den sista veckan har jag knappt varit hemma. Har arbetat och tillbringat några dagar i min kompis sommarstuga, eller sommarhus snarare.
Blev en del virkande där, en rosa "värma liten" mössa och ytterligare en i samma mönster men det blev inte alls en mössa den gången, snarare en platt duk så jag rev upp allt igen. Så märkligt, förstår fortfarande inte vad jag gjorde fel. Tänkte testa ett nytt mönster till en värma liten mössa idag.

Så här ser den rosa lilla mössan ut. Vad tror ni, ska jag virka en liten blomma och fästa på den också?
Ett annat projekt jag har på gång är att klä om min kökssoffa. Men innan jag spänner på tyget jag hittade på Myrorna i Trollhätten tänkte jag brodera en liten uppmaning på det i korsstygn. Vad det blir återstår att se...


Det var mitt bidrag till dagens symöte, ser med förväntan fram emot vad resterande symötesdeltagare har för sig så här i sommartider.

3 kommentarer:

 1. Så fin den där modellen är på mössa. En blomma är ju aldrig fel :-) Och så nyfiken jag bev på vad det kommer att stå på sofftyget. En rolig ide att brodera dit en uppmaning.

  SvaraRadera
 2. Vilken kul idé att brodera på sofftyget! Och söt rosa mössa, jag sitter och stickar mössor här uppe i stugan. Va härligt att du har fått lite minisemester några dagar. Kram på dig!

  SvaraRadera
 3. Sara!! Jag tänkte på dig idag. Låter som om du har det skönt där uppe i norr. Jag började sticka på en ny mössa idag, eller hätta. Får se hur den blir. Lagade lite indisk mat med, men kunde överttala till att äta med händerna...
  KRAM

  SvaraRadera