fredag, maj 20

Troschock på folkhögskola!!!

Ja, det är sant!!!

Idag har det visats trosor både hit och dit, kjolar har dragits upp för att blotta både röda, randiga, svarta, prickiga, blåa och leopardmönstrade trosor. Och vi har beundrat och uppmuntrat, tipsat och krisat över dessa trosor. När dessutom 3 av 4 overlock maskiner inte riktigt vill samarbeta med oss längre inser man att även dem behöver lite sommarlov och en träff med snälla symaskinsdoktorn.

Hur kul och hur enkelt som helst att sy trosor. Lite finess krävs det så klart men det ska nog sitta när jag sytt några par till. De första var ju mest på prov. Men sköna är dem! I alla fall utanpå mina leggings, får väl se hur det känns när de ska användas på "riktigt". Jag slaktade en gammal t-shirt jag inte använder längre och reslutatet ser ut så här.


Några klasskompisar fick till dessa små skönheter. Tänk vad snälla de är som inte bara låter mig fota dem utan dessutom låter mig lägga upp dem här till allmän beskådan. Fantastiska!


5 kommentarer:

 1. Hahaha vad härligt det blir med leopardmönstret som förstorar på rätt ställe så det ser ut som att man har en snopp!

  SvaraRadera
 2. hahahaha med det gör det väl ändå inte! De är ju urläckra :-)

  SvaraRadera
 3. detta inlägg är bara såååååå underbart! jag säger bara världens underbaraste klass.... älskar er alla som får en att skratta så mycket!

  SvaraRadera
 4. Jag ska ta en dust med mina trosor på måndag! Du får vara mig behjälplig då maria när jag inte får till det som jag vill....

  SvaraRadera
 5. Jag kan vara behjälplig med kameran så du kan se hur trosorna ser ut ur alla vinklar!! :-) Efter dagens dust med korsetten undrar jag om du verkligen vill ha min hjälp...

  SvaraRadera