torsdag, mars 17

Min klänning som börjar ta form.

Denna klänningen har fått arbetsnamnet "Den svarta klänningen". Snart kommer även "Den blommiga klänningen" att ta form (mönstret till den är ritad idag). Men än så länge är det den svart som gäller. Tänkte ni skulle få se lite bilder...

Ännu är den ju inte riktigt färdig... Försökte sy fast fodret i midjan igår. Låt mig sammanfatta resultatet så här: Det är tur insidan inte sitter på utsidan för vackert blev det inte. Utsidan är bättre, söta, gröna ros knappar ska på på livet och så ska den ju fållas med.

Trots att jag kände mig lite fjantig kunde jag inte låta bli att ta kort på mig själv i klänningen. Och trots att jag känner mig fjantig nu kan jag inte låta bli att visa er dem :-) Den svart/vita bilden är nog hur den kommer att användas mest med tajts till. Så skönt!! Men så har jag de här röda skorna i garderoben som jag förälskade mig i, detsamma med skärpet... men inget av det har jag någonsin använt!! Kanske vågar nu...


Ser ni stråvecken upp på livet? Lite glad över att jag fixade dem. Står i valet och kvalet om det ska vara spets kant längst ner, som liksom tittar fram. Vad säger ni?

2 kommentarer:

  1. Ja, det tycker jag! Spets är alltid fint :)

    Känner inte dig men trillade in på bloggen genom facebook. Kristina Jönssons kusin. (Hjälp, vilken stalker man kan bli. Haha!)

    SvaraRadera
  2. Vad kul! Vem har inte hittat diverse folk och bloggar genom andra :-) Tror det blir spets faktiskt, lutar åt det. Välkommen tillbaka!!

    SvaraRadera